Chat Jocuri Gratis Online

Jocuri Mario

Jocuri Mario - Jocuri Online Mario - Mario Jocuri Gratuite. Jocuri Online: Super Mario. Chat si Jocuri Jocuri Online: Super Mario - pentru toti impatimitii de jocuri.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre Chat Jocuri Gratis Online

Bine ai venit pe Chat Jocuri Gratis Online! Aici te poti juca si vorbi pe chat in acelasi timp, fara sa te ingregistrezi! Chat Jocuri Gratis Online este un loc pentru noi toti, fara limite de varsta, doar copii sunt rugati sa foloseasca acest chat online numai cu Acordul Parintilor! Reguli si Obligatii pe Chat Jocuri Gratis Online: Pentru intra pe chat va rugam sa schimbati numele "default" cu care va caracterizeaza sau va face placere sa il detineti.

Va rugam nu injurati, nu folositi cuvinte obscene, nu faceti reclama, nu scrieti mesaje consecutive si nu va luati de alti membrii, moderatori sau owneri.
Nu lansati discutii sau cu caraceter rasist si alte subiecte deplasate.
Nu va puneti nume folosind cuvinte obscene sau nume false ale altor membri sau moderatori.
Cererile pentru a deveni moderatori sau owneri se fac lasand un mesaj sau comentariu cu mesajul: Vreau sa devin moderator/owner (numele dumneavoastra )!
Certurile dintre moderatori sau moderatori si owneri se pedepsesc prin aducerea ambilor la gradul de membrii .
Membrii care viziteaza zilnic chat-ul au sansa de a ajunge moderatori daca dovedesc ca au o relatie amiabila cu ceilalti participanti la discutii sau ai utilizatorilor serviciilor noastre. Puteti devenii foarte repede moderator daca la invitatia dumneavoastra vin la discutii pe chat prietenii cunoscuti sau persoane carora le-ati sugerat chatul nostru.
Daca a-ti citit "Reguli si obligatii pe chat" si sunteti de acord cu cele mentionate puteti folosi serviciile noastre gratuitre fara nici un fel de restrictii.
Orice incalcare a acestor reguli si obligatiuni o puteti semnala administratorilor acestui blog, owner-ilor de pe chat sau puteti lasa comentarii cu problemele sau neplacerile de care ati avut parte.
Va multumim pentru intelegere!